Folytatódik a lakókocsis nyaralás 2021-ben is!!  

Kérem olvassa el figyelmesen a tájékoztatót!

Az árak tartalmazzák az áram, a folyóvíz fogyasztást és a szennyvíz elvezetését. Valamint egy személyautó parkolását a lakókocsi mellett.  

A lap alján lévő táblázatban szereplő összegek négy felnőtt és két gyermek részére értendőek.
A kempingben üdülőhelyi adót és egyszeri regisztrációs díjat kell fizetni, ajánlatos a távozás előtti estén rendezni, mert előfordulhat, hogy az egyébként gyors, és udvarias kiszolgálás ellenére valamennyit várni kell, a recepción.   
A foglaláshoz az egész üdülési díj 50%-át  foglalóként kell megfizetni. A kempinggel Euro elszámolás van, ebből adódóan a mindenkori középárfolyamnak megfelelő összeget forintban vagy euróban kell átutalni. A megfizetett foglalást csak abban az esetben tudom visszafizetni, ha az eredeti áron sikerült újra kiadni a lakókocsit. A fennmaradó részt és a kució összegét a nyaralás megkezdése előtt 25 nappal kérem megfizetni. Kedves Nyaralóvendégek, amennyiben a nyáron nagyon elszaladnak az árak abban az esetben 1-2 % al megemelkedik a díj második része:
Amennyiben a fennmaradó rész nem kerül kifizetésre, úgy azt az utazás visszamondásának tekintem. Az üdülés megkezdése előtt, küldeni fogok az önök részére egy részletes ismertetőt a házirendről és az útvonalról, hogy gond nélkül megtalálhassák a lakókocsit, továbbá egy számlát, amellyel igazolni tudják, hogy az  önök üdülése, jogszerű.

Kedves Nyaralóvendégek!

A lakókocsis üdülés a távolságok miatt feladatokat ró a kedves vendégre, hiszen a kellemes, probléma mentes, nyaralás mindannyiunk közös érdeke.
A kocsik fel vannak szerelve hat személy részére mindennel, amiszükséges a nyaraláshoz.
Ezért kérem a kedves vendégeket, hogy vigyázzanak aberendezésekre és a felszerelésre, mert a következő család is szeretné jól érezni magát.
Kedves Vendégek, a lakókocsikban háziállatot fogadni nem tudunk.
A lakókocsikat reggel
tizenegy óráig kitakarítva, rendbe rakva kell szabaddá tenni.  A következő vendég tizenhárom órától foglalhatja el a lakócsikat
A 2013 - as évben döntés született a kaució intézményének bevezetéséről, mert az okozott kár már túlhaladta az elviselhető kereteket, akaució díja 15 000 Forint/lakókocsi.
Amennyiben a soron következő vendég nemtapasztal rongálást, hiányt abban az esetben a kaució visszafizetésre kerül. A rendszer kiválóan működött az elmúlt évben.

   Üdülőhelyi adók.

Május, június, szeptember hónapokban 0,80 €/fő. Július, augusztus hónapokban 1 €/fő. A 12 és 18 év közötti vendégeknek 50%-os kedvezmény van. Tizenkét év alatti gyermekek után nem kel fizetni üdülési adót. Egyszeri regisztrációs adó 1€.